Noah

Noah

Hemma augusti 2023

Kastrerad hane, född aug 2022
Storlek: ca 50 cm, (kan växa lite till)
Adoptionskostnad: 7700

Noahs historia

Noah och hans fem syskon Nala, Nico, Nina, Nixon och Nova blev räddade av en kvinna i Turda, en stad nära Cluj. Valparna dök upp och strosade vilset runt nära kvinnans bostad utan en chans att kunna klara sig själva. Vi kan bara tänka oss hur rädda de var när de lämnats alldeles ensamma, utan tryggheten från sin mamma.

Förmodligen har någon dumpat Noah och hans syskon där i Turda i förhoppning att valparna skulle dö av svält. Kvar någonstans fanns en tik som inte hade en möjlighet att skydda sina valpar. Att människor slänger iväg valparna efter att tiken fått valpar är ett stort problem i Rumänien och därför sponsrar vi kastreringar så mycket vi kan.

Noah och hans syskon fick stanna kvar hos kvinnan, där de fick mat, blev vaccinerade och fick den omsorg valpar behöver. Kvinnan ville inte hitta hem till valparna i Rumänien eftersom hon vet vilket liv många hundar tvingas leva där. De blir fastkedjade som vakthundar, utan skydd och minimalt med mat. Kvinnan frågade därför Alina att hjälpa till att hitta kärleksfulla hem till valparna. Nu längtar Noah och hans syskon efter sina kärleksfulla föralltidhem i Sverige.

Noah och hans syskon är nu i hägnet, busar runt med mätta valpmagar och mår fint.

Noah är en mycket snäll och trevlig valp, precis som sina syskon. Han gillar människor och därför kommer han passa in i de flesta familjer. Noah har inga problem med andra hundar så om det redan finns en hund i hans framtida hem är det inte några problem för denna kille.

Vill du adoptera denna sötnos och ge honom det trygga kärleksfulla hem han längtar efter? Skicka då in en intresseanmälan till oss!