Aramis

Hemma augusti 2023

Kastrerad hane, född 2020
Storlek: ca 55 cm
Adoptionskostnad: 6900 kr

Aramis historia

Vad Aramis har upplevt under de ca tre år som han har levt vet vi inte så mycket om. Han blev hittad på en gata i Cluj där han gick runt och letade mat för att stilla sin hunger. Hur länge han varit där eller var han kommer ifrån vet vi inte. Kanske har han blivit övergiven av någon som inte ville ha honom längre eller kanske har han överlevt på egen tass sedan han var en liten pluttevalp. Vi kan bara gissa.

När Alina fick reda på att Aramis gick runt på gatorna bland bilar och där risken att bli skadad i trafiken var stor, tog hon tag i saken direkt och åkte iväg för att rädda honom från detta liv han levde i misär.

Aramis var inte särskilt svår att fånga in, han viftade lite på svansen då han fick lite mat och följde sedan med Alina in i bilen och fick åka till ASIPA. I hägnet blev Aramis mött av en skål mat, fick vatten och en mjuk bädd att sova i innan det var dags för veterinärkoll och att påbörja vaccinationsprogrammet.

Aramis beskrivs som en mycket snäll och tystlåten hund. Han umgås fint med de andra hundarna i hägnet och han är artig mot de människor han mött. Vi tror att Aramis kommer trivas i de flesta hem.

Vill du adoptera denna trevliga och vackra killen? Skicka då in en intresseanmälan till oss!