Sunshine

BOKAD

Kastrerad tik
Född: juli 2022
Storlek: ca 55 cm
Adoptionskostnad: 6700 kr
(adoptionskostnaden sänkt med 1000 kr från 7700 kr under juni, då Sunshine är månadens hund)

Sunshines historia

Sunshine hittades ute på en kulle tillsammans med sina sex syskon och deras mamma av en kvinna med stort hjärta. Tiken var vallhund hos en fårskötare, som tydligen inte ville veta av henne längre sedan hon fått sina valpar. Valparna hade verkligen tur som blev hittade. Många valpar som föds på gatan eller ute på landet utan mat eller skydd för kylan klarar sig helt enkelt inte.

Kvinnan som inte ville lämna valparna åt sitt öde tog med dem hem för att ge dem mat, värme och trygghet och försöka hitta hem till dem. Mamman var dock för skygg för att låta sig fångas in. Kvinnan hörde av sig till ASIPA som åkte ut för att sätta upp en fälla och fånga in även mamman, men tyvärr lyckade de inte få tag på henne.

Sunshine och hennes sex snövita syskon bodde kvar hos kvinnan en period tills alla var fullvaccinerade. Efter tjejerna flyttade till hägnet busade dom runt och mådde fint. Alla Sunshines syskon bor i sina kärleksfulla hem här i Sverige och nu är det bara Sunshine kvar som fortfarande inte fått något hem att åka till.

Vi i styrelsen har mött fina Sunshine i hägnet och upplevde henne som en rolig unghund som är snäll och gillade vårat besök i sin kennel som hon delar med en annan hund. Hon visade inga specifika rädslor för oss och heller inte mot ett litet barn som stod utanför hennes kennel och tittade. Sunshine kan bo med andra hundar och kommer trivas i dom flesta hem här i Sverige.

Hennes syskon fungerar fint i sina hem och vi ser inte att Sunshine kommer bli något undantag när hon blir adopterad.

Sunshine blev klippt då vi var på besök och detta hade denna tjej inga problem med.
Sunshine har röntgat sina höfter, ua.

Vill du adoptera den här otroligt söta tjejen, skicka in en intresseanmälan!