Leo

BOKAD

Kastrerad hane, född oktober 2022
Storlek: ca 33 cm, väger ca 9 kg
Adoptionskostnad: 7700 kr

Leos historia

Leo, Gold och Gingers historia, den vet vi tyvärr inte mycket om.

Vi vet att dom blev hämtad från en äldre dam som bor i ett gammalt och fallefärdigt hus ute på landet nära staden Cluj.

Damen var vad vi kallar en ”hundsamlare”, hon ville så gärna ta hand om hundar, men hade varken pengar eller hälsan till att klara av det. Kvinnan bodde i misär ihop med alla hundar hon hade hos sig och ingen mådde bra av den situationen som uppstått.

Som tur var så var det någon djurvän som kände till denna kvinnan och åkte på besök för att övertalade hundsamlaren att överlåta några av hundarna till ASIPA så hundarna skulle få en chans till ett lyckligt liv.
Kvinnan förstod efter en lång stunds samtal att det bästa för Leo, Gold och Ginger  var att dom togs bort från henne och att det ultimata var att djurvännen tog med sig dessa tre små liven, bort från misären.
På denna väg var det att dessa charmtroll hamnade hos ASIPA.

Då både Leo, Gold och Ginger är mycket trevliga och sociala hundar så har kvinnan, trots allt, givit dom det dom behövde som mest, där och då, nämligen kärlek.

Hur länge eller hur det kom sig att hundarna hamnade hos denna kvinnan, det vet vi inte. Men, förmodligen har hon hittat dom små liven övergiven någonstans nära där hon bor.

Leo som är en riktig charmör, snäll och trevlig, han letar nu efter ett kärleksfullt hem och vill ni adoptera Leo är ni varmt välkomna att skicka in en intresseanmälan till oss.