Nala

Hemma juni 2023

Kastrerad tik, född aug 2022
Storlek: ca 50 cm, (kan växa lite till)
Adoptionskostnad: 7700.

Nalas historia

Nala och hennes fem syskon Nova, Nico, Nina,  Noah och Nixon blev räddade av en kvinna i Turda, en stad nära Cluj. Valparna dök upp och strosade vilset runt nära kvinnans bostad utan en chans att kunna klara sig själva. Vi kan bara tänka oss hur rädda de var när de lämnats alldeles ensamma, utan tryggheten från sin mamma.

Förmodligen har någon dumpat Nala och hennes syskon där i Turda i förhoppning att valparna skulle dö av svält. Kvar någonstans fanns en tik som inte hade en möjlighet att skydda sina valpar. Att människor slänger iväg valparna efter att tiken fått valpar är ett stort problem i Rumänien och därför sponsrar vi kastreringar så mycket vi kan.

Nala och hennes syskon fick stanna kvar hos kvinnan, där de fick mat, blev vaccinerade och fick den omsorg valpar behöver. Kvinnan ville inte hitta hem till valparna i Rumänien eftersom hon vet vilket liv många hundar tvingas leva där. De blir fastkedjade som vakthundar, utan skydd och minimalt med mat. Kvinnan frågade därför Alina att hjälpa till att hitta kärleksfulla hem till valparna. Nu längtar Nala och hennes syskon efter sina kärleksfulla föralltidhem i Sverige.

Nala och hennes syskon är nu i hägnet, busar runt med mätta valpmagar och mår fint.

Nala är en mycket snäll och trevlig valp, precis som sina syskon, hon gillar människor och därför kommer hon passa in i de flesta familjer. Nala har inga problem med andra hundar så om det redan finns en hund i hennes framtida hem är det inte några problem för denna tjej.

Vill du adoptera denna sötnos och ge henne det trygga kärleksfulla hem hon längtar efter? Skicka då in en intresseanmälan till oss!