Nixon

Hemma augusti 2023

Kastrerad hane, född aug 2022
Storlek: ca 50 cm, (kan växa lite till)
Adoptionskostnad: 7700

Nixons historia

Nixon och hans fem syskon Nala, Nico, Nina, Noah och Nova blev räddade av en kvinna i Turda, en stad nära Cluj. Valparna dök upp och strosade vilset runt nära kvinnans bostad utan en chans att kunna klara sig själva. Vi kan bara tänka oss hur rädda de var när de lämnats alldeles ensamma, utan tryggheten från sin mamma.

Förmodligen har någon dumpat Nixon och hans syskon där i Turda i förhoppning att valparna skulle dö av svält. Kvar någonstans fanns en tik som inte hade en möjlighet att skydda sina valpar. Att människor slänger iväg valparna efter att tiken fått valpar är ett stort problem i Rumänien och därför sponsrar vi kastreringar så mycket vi kan.

Nixon och hans syskon fick stanna kvar hos kvinnan, där de fick mat, blev vaccinerade och fick den omsorg valpar behöver. Kvinnan ville inte hitta hem till valparna i Rumänien eftersom hon vet vilket liv många hundar tvingas leva där. De blir fastkedjade som vakthundar, utan skydd och minimalt med mat. Kvinnan frågade därför Alina att hjälpa till att hitta kärleksfulla hem till valparna. Nu längtar Nixon och hans syskon efter sina kärleksfulla föralltidhem i Sverige.

Nixon och hans syskon är nu i hägnet, busar runt med mätta valpmagar och mår fint.

Nixon är en mycket snäll och trevlig valp, precis som sina syskon. Han gillar människor och därför kommer han passa in i de flesta familjer. Nixon har inga problem med andra hundar så om det redan finns en hund i hans framtida hem är det inte några problem för denna kille.

Vill du adoptera denna sötnos och ge honom det trygga kärleksfulla hem han längtar efter? Skicka då in en intresseanmälan till oss!