Champ

Kastrerad hane, född ca februari 2023
Storlek: ca 45 cm
Adoptionskostnad: 7700 kr

Champs historia

Champ och hans syster Cindy blev räddade av Vasile och en volontär då de var på väg att förbereda inför kastreringskampanjen som ägde rum i november 2023. På en hårt trafikerad väg fick de syn på Champ och Cindy som sprang planlöst. Att syskonen inte blivit påkörda är inget annat en ett under.

Vasile stannade självklart bilen och de gick ut beredda på att det skulle bli svårt att fånga in hundarna. Men både Champ och Cindy blev helt till sig av lycka då de förstod att det var snälla människor som stannat för att ge dem sin hjälp. Det var en enkel sak att få med sig hundarna i bilen och de fick åka med för att även de skulle bli kastrerade.

Efter att Champ och Cindy hade fått mat, vatten och en trygg sömn visade det sig att båda hundarna var mycket trevliga och kontaktsökande. Alina, som såg hur magra syskonen var kunde inte förmå sig att släppa ut dem på gatan igen då oddsen för dem att överleva inte var särskilt stor.

Hur Champ och hans syster hamnade där på vägen eller hur länge de yrat runt där, det vet vi inte. Men, vi är glada att syskonen nu är trygga hos ASIPA! De behöver aldrig mera vara hungriga, törstiga och de har en hundkoja att söka skydd i när det regnar, snöar och är kallt.

Nu är Champ redo att hitta en familj här i Sverige som vill ge honom den kärlek som han alltid saknat. Champ är en snäll och trevlig kille som umgås fint med andra hundar och är snäll och trevlig mot människor. Champ älskar också mys och får han kli på magen är lyckan total.

Vill ni adoptera vackra Champ och ge honom ett kärleksfullt hem? Då är ni välkomna att skicka in en intresseanmälan till oss.