Alva

Hemma augusti 2023

Kastrerad tik
Född 2019
Storlek: ca 55 cm
Adoptionskostnad: 6900 kr

Alvas historia

Alva räddades från det kommunala hägnet, ecarisaj, under vintern 2022. Hur hon hamnat där eller vilket liv hon levt innan dess vet vi tyvärr inget om. Kanske har hon haft en familj som övergivit henne, eller så har hon levt som gatuhund innan hon fångades in och fördes till det kommunala hägnet, där förhållandena många gånger är helt outhärdliga.

Nu har hon fått turen att komma till ASIPA:s hägn där hon är i trygghet. Men livet i hägnet är inte ett riktigt hundliv, utan bara en väntan på en riktig familj.

När Alva kom till ASIPA var hon blyg och tillbakadragen, vilket inte var konstigt efter att ha tillbringat tid i det kommunala hägnet. Men med tiden har hon öppnat upp och tycker om människorna hon lär känna. Hon bor tillsammans med två hanhundar, som hon trivs bra med. Med jämna mellanrum får Alva hänga med på koppelpromenader tillsammans med volontärer i hägnet, och hon tycker det är toppen!

Faller du för den här svartvita sötnosen, och vill ge henne en ny chans till ett riktigt hundliv? Skicka in din intresseanmälan!