Nicki

Kastrerad tik, född juli 2022
Storlek: Valp som växer
Adoptionskostnad: 7700 kr

Nickis historia

Nickis bakgrund vet vi inget om, men det är mycket sannolikt att hennes liv startade som för alltför många oönskade valpar i Rumänien. Det mest troliga är att hon föddes av en ägd tik, och ägaren valde att helt enkelt göra sig av med valparna eftersom de skulle vara till besvär. Detta hade enkelt kunnat undvikas om tiken var kastrerad, men tyvärr bryr sig många inte om att göra det.

Trots det hjärtlösa att slita små valpar från sin mamma och slänga bort dem som skräp, fanns det kanske lite samvete kvar hos ägaren. Istället för att bara lämna dem i skogen eller slänga dem i soporna valde ägaren att lämna valparna i en påse på dörren till en kvinna som är känd för att ta hand om hemlösa hundar.

Så fick Nicki och hennes fyra syskon (Nick, Ante, Trixi och Benzo) trots allt en ny chans att få leva. Syskonen bodde ett halvår hos kvinnan, men eftersom hon inte kan ta hand om dem själv när de växer upp bad hon ASIPA att försöka hitta hem åt valparna.

Nicki och hennes syskon är nu i hägnet, där de busar runt och leker som vanliga valpar. Nicki är en vänlig och rolig glädjespridare som nu längtar efter att få börja sitt riktiga liv i en familj som älskar henne. Hon trivs bra med andra hundar.

Vill du adoptera vackra Nicki och ge henne ett kärleksfullt hem? Fyll i en intresseanmälan!