Ziggy

Hemma januari 2024

Kastrerad hane, född sept 2021
Storlek: ca 40 cm
Adoptionskostnad: 6900 kr
Ziggy befinner sig i Grimslöv

Ziggys historia

Lilla Ziggy letar åter efter sitt kärleksfulla hem efter 4 dagar i Sverige. Denna omplaceringen har inget med Ziggy att göra, ibland blir det bara inte som man tänkt sig.

Ziggy bor för nuvarande i jourhem ihop med 2 barn, 2 hundar och katter. Ziggy kan bo med hundvan katt då han efter dryga dygnet i jourhemmet har förstått att katten tillhör hans jourfamilj och den ska man vara snäll med.  Hundar umgås han mer en gärna med. Barn är inga problem för Ziggy, men som med alla hundar, så måste barnen respektera när han vill vara i fred.

Jourhemmet beskriver Ziggy som en riktig mysig hund som är både följsam och går fint i koppel. Han älskar ligga i soffan och mysa och tackar då inte nej till lite kli.
Ziggy har inte visat några rädslor och kommer trivas lika bra i städer som på landet. Han är en matfrisk kille som är lätt att motivera med mat/godis.

Ziggy är besiktigat i Sverige och är fullt försäkrat i Svedea.

Vill ni ge denna underbetta ljuvliga killen ett kärleksfullt föralltidhem? Då är ni varmt välkomna med en intresseanmälan till oss.

Ziggy var hos tandläkare och fixade sina tänder pga sitt charmiga underbett innan han åkte till Sverige.

Efter ni har blivit godkända som adoptör av oss får ni prata med Ziggys jourhem och om allt då känns bra kommer ett besök till killen planeras in.

ZIGGYS HISTORIA I RUMÄNIEN

Lilla Ziggy räddades från gatorna i Cluj, där han vandrade runt i hopp om att hitta mat och kanske få en smekning över sin smutsiga päls. I juni 2022 blev hans önskan uppfylld när Alina såg honom vandra bland bilar och människor. Hur Ziggy hade hamnat på gatan vet vi inte, men det är troligt att han blivit dumpad, precis som så många andra hundar blir varje dag.

Alina insåg direkt att Ziggy riskerade att bli påkörd och bestämde sig för att ta med honom till hägnet. Väl framme hos ASIPA undersöktes Ziggy av en veterinär. Han fick massor av mat och vatten och de smekningar han så länge hade längtat efter. Ziggy fick också en mjuk säng att sova i och kunde äntligen sova tryggt och djupt, kanske för första gången i sitt liv.

Ziggy visade sig vara en snäll och trevlig kille. Detta kan vi i styrelsen intyga, efter att vi har mött honom under vår resa till hägnet. Ziggy är en snäll, smart och charmig kille som älskar människor och umgås jättefint med andra hundar. Vi bedömer att Ziggy kommer att trivas i de flesta familjer, även barnfamiljer.

Är ni intresserade av att adoptera den lilla, charmiga Ziggy och ge honom det kärleksfulla hem han drömmer om? Då är ni välkomna att anmäla ert intresse för adoption.