Ziggy

Hemma december 2023

Kastrerad hane, född sept 2021
Storlek: ca 40 cm
Adoptionskostnad: 6900 kr

Ziggys historia

Lilla Ziggy räddades från gatorna i Cluj, där han vandrade runt i hopp om att hitta mat och kanske få en smekning över sin smutsiga päls. I juni 2022 blev hans önskan uppfylld när Alina såg honom vandra bland bilar och människor. Hur Ziggy hade hamnat på gatan vet vi inte, men det är troligt att han blivit dumpad, precis som så många andra hundar blir varje dag.

Alina insåg direkt att Ziggy riskerade att bli påkörd och bestämde sig för att ta med honom till hägnet. Väl framme hos ASIPA undersöktes Ziggy av en veterinär. Han fick massor av mat och vatten och de smekningar han så länge hade längtat efter. Ziggy fick också en mjuk säng att sova i och kunde äntligen sova tryggt och djupt, kanske för första gången i sitt liv.

Ziggy visade sig vara en snäll och trevlig kille. Detta kan vi i styrelsen intyga, efter att vi har mött honom under vår resa till hägnet. Ziggy är en snäll, smart och charmig kille som älskar människor och umgås jättefint med andra hundar. Vi bedömer att Ziggy kommer att trivas i de flesta familjer, även barnfamiljer.

Är ni intresserade av att adoptera den lilla, charmiga Ziggy och ge honom det kärleksfulla hem han drömmer om? Då är ni välkomna att anmäla ert intresse för adoption.