Nick

Kastrerad hane
född: juli 2022
Storlek: Ca 60 cm
Adoptionskostnad: 7700 kr

Nicks historia

Nicks bakgrund vet vi inget om, men det är mycket sannolikt att hans liv startade som för alltför många oönskade valpar i Rumänien. Det mest troliga är att han föddes av en ägd tik, och ägaren valde att helt enkelt göra sig av med valparna eftersom de skulle vara till besvär. Detta hade enkelt kunnat undvikas om tiken var kastrerad, men tyvärr bryr sig många inte om att göra det.

Trots det hjärtlösa att slita små valpar från sin mamma och slänga bort dem som skräp, fanns det kanske lite samvete kvar hos ägaren. Istället för att bara lämna dem i skogen eller slänga dem i soporna valde ägaren att lämna valparna i en påse på dörren till en kvinna som är känd för att ta hand om hemlösa hundar.

Så fick Nick och hans fyra syskon (Trixi, Ante, Nicki och Benzo) trots allt en ny chans att få leva. Syskonen bodde ett halvår hos kvinnan, men eftersom hon inte kan ta hand om dem själv när de växer upp bad hon ASIPA att försöka hitta hem åt valparna.

Nick är en vänlig och snäll kille som är lite försiktig i början när man möter honom, men efter en kort stund och med lite godis så börjar svansen vifta och nyfikenheten tar över. Nu längtar Nick efter att få börja sitt riktiga liv i en familj som älskar honom. Han är en stor kille som trivs med andra hundar och är snäll som dagen är lång.

Vill du adoptera stiliga Nick och ge honom ett kärleksfullt hem? Fyll i en intresseanmälan!