Ante

Ante

Kastrerad hane
Född: juli 2022
Storlek: Ca 57 cm
Adoptionskostnad: 7700 kr

Antes historia

Antes bakgrund vet vi inget om, men det är mycket sannolikt att hans liv startade som för alltför många oönskade valpar i Rumänien. Det mest troliga är att han föddes av en ägd tik, och ägaren valde att helt enkelt göra sig av med valparna eftersom de skulle vara till besvär. Detta hade enkelt kunnat undvikas om tiken var kastrerad, men tyvärr bryr sig många inte om att göra det.

Trots det hjärtlösa att slita små valpar från sin mamma och slänga bort dem som skräp, fanns det kanske lite samvete kvar hos ägaren. Istället för att bara lämna dem i skogen eller slänga dem i soporna valde ägaren att lämna valparna i en påse på dörren till en kvinna som är känd för att ta hand om hemlösa hundar.

Så fick Ante och hans fyra syskon (Nick, Trixi, Nicki och Benzo) trots allt en ny chans att få leva. Syskonen bodde ett halvår hos kvinnan, men eftersom hon inte kan ta hand om dem själv när de växer upp bad hon ASIPA att försöka hitta hem åt valparna.

Ante är en vänlig och rolig glädjespridare när han lärt känna sina människor. Då vi mötte Ante i hägnet var han lite försiktig till en början, men efter en liten stund, 5-10 min, så kom han fram för att smaka på godiset vi hade med. Vi är säkra på att Ante kommer trivas i dom flesta familjer och då även i en familj som redan har hund.

Nu längtar Ante efter  att få börja sitt riktiga liv i en familj som älskar honom.

Vill du adoptera stiliga Ante och ge honom ett kärleksfullt hem? Fyll i en intresseanmälan!