Lilu

Hemma oktober 2023

Kastrerad tik
Född: augusti 2022
Storlek: ca 58 cm
Adoptionskostnad: 7700 kr

Lilus historia

Lilu och vad vi tror är hennes syster Lora kom till ASIPA efter att de bott i ett hem hos en dam som hade hittat dessa två valpar i sin trädgård tidigt en morgon. Sannolikt är det någon form av djurvän som lämnat valparna där i hopp om att de skulle bli omhändertagna, annars hade de sannolikt blivit slängda i någon mörk skog.

Damen som hittade Lilu och Lora tror att valparna blev lämnade hos henne eftersom hon har fyra stora egna hundar som är kastrerade och då tyckte nog den som lämnade valparna hos henne att hon kunde ta hand om dessa två tjejer också. Men Rumänien är ett fattigt land och även om denna dam har ett stort hjärta så har hon ingen tjock plånbok och därför tog hon kontakt med Alina och frågade efter hjälp med att hitta ett hem till valparna. Alina kunde självklart inte säga nej och därför har de nu kommit till hägnet där de väntar på att få ett riktigt hem.

Under tiden Lilu och Lora bodde hos denna fina dam var ASIPAS veterinär där och vaccinerade valparna och hade med mat till dom. Vi är otroligt glada för att valparna trots allt fick det bra i början på sina liv och detta har i sin tur gjort att de är mycket förtjusta i människor och umgås glatt med andra hundar. Båda tjejerna är snälla och trevliga unghundar och därför skulle de trivas i vilken familj som helst.

Vi i styrelsen har besökt Lilu i hägnet och vi upplevde henne som en underbar, människovänlig hund som inte hade några rädslor för oss. Vi anser att Lilu kan bo i dom flesta hem, hon kan bo med andra hundar och hon är testat med katt och vi anser att hon även kan bo med katter.

Vill du adoptera vackra Lilu så tveka inte att skicka in en intresseanmälan till oss. Hon väntar på att du ska erbjuda henne ett kärleksfullt hem.