Gaston

Hemma oktober 2023

Kastrerad hane
Född: 2015
Storlek: ca 55 cm, ca 27 kg
Adoptionskostnad: 4500 kr

Gastons historia

Gaston vet vi inte mycket om, varken vad han upplevt eller vad han varit med om. Har han haft ett hem eller har han levt på gatan hela livet? Vi vet inte. Vi vet däremot att Gaston gick som gatuhund då någon lade märke till honom.

Gaston blev räddad från ett liv på gatan av en äldre man som tyckte synd om killen där han gick runt och letade efter mat, vatten och någon som kunde ge honom en smekning över hans smutsiga päls eller säga några snälla ord till honom.

Mannen som såg och räddade Gaston hade som så många andra hört om Alina och ASIPA och då han inte hade möjlighet att behålla Gaston själv gick han till hägnet och lämnade över honom där i hopp om att Gaston skulle få ett kärleksfullt föralltidhem. I hägnet blev Gaston välkomnad med mat och vatten, han blev tilltalad i en mjuk ton och fick sina efterlängtade smekningar över sin päls.

Vi vet att när man är en äldre hund är det svårt att bli adopterad, men vi hoppas och tror att Gaston ska få komma till Sverige och få leva i en familj som älskar honom, precis som alla hundar förtjänar.

Gaston har bott i hägnet ett tag nu och det har visat sig att han är en mycket snäll och trevlig hund som umgås lika fint med hanar som med tikar. Människor tycker Gaston också mycket om och han kan knappt vänta på att någon ska adoptera honom. Killen har varit hos tandläkare, augusti 2023, och är nu mer en redo att åka till Sverige och få leva som en älskad familjehund.

Vill du ge vackra Gaston ett kärleksfullt föralltidhem? Då är du välkommen att anmäla ditt intresse för adoption.