Nero

Hemma oktober 2023

Kastrerad hane
Född: Augusti 2022
Storlek: ca 35 cm
Adoptionskostnad: 7700 kr

Neros historia

Som så många andra gånger så vet vi inte mycket om gatuhundarnas liv innan de blev hittade, och så är det också med Neros historia.

Alina hittade Nero utanför sjukhuset där hon jobbar och det är inte första gången att hon räddar hundar därifrån. Kanske är det lukten från mat på sjukhuset som lockar hundarna dit? Nero hade tur den här dagen när han gick runt och strosade och letade efter mat och blev räddad av Alina.

Alina som inte kunde lämna en liten valp där på gatan lockade honom till sig för att se om han hade halsband och eventuellt någon ägare. Runt halsen hade Nero märken efter ett eventuellt halsband så Alina kollade noga efter chip efter att hon tagit med sig Nero till hägnet. Nero var inte chippad så Alina sökte efter hans ägare men ingen hörde av sig och Nero fick stanna kvar hos ASIPA.

Nero är en riktigt underbar kille, han är frisk och glad, mycket snäll och älskar människor och umgås glatt med de andra hundarna i hägnet. Nero skulle trivas i de flesta familjer med sin underbara personlighet.

Nero väntar på din intresseanmälan, så vill du adoptera och ge denna killen ett kärleksfullt hem så tveka inte att höra av dig.