Panda

Hemma december 2023

Kastrerad tik, född maj 2023
Storlek: Valp som växer
Adoptionskostnad: 7700 kr
Finns i Orsa

Panda i Sverige

Panda kom till sitt hem här i Sverige 28 oktober 2023 och måste nu hitta sitt nya kärleksfulla hem då Pandas familj måste omplacera henne pga personliga själ.

Panda är i nuläget (30 november 2023) 48 cm hög, hon är besiktigat och fullt försäkrat i Trygg Hansa.

Panda bor för tillfälle i jourhem i Orsa och jourhemmet beskriver Panda såhär:
Panda är en jätte trevlig valp som är kontaktsökande och lättlärd då hon är väldigt matmotiverad. Hon är intensiv och vil leka emellanåt, som alla valpar. men kan också utan problem ligga och vila lugnt. Blir gärna klappad, orädd för trafik, gillar direkt alla människor hon möter och då speciellt män.
Panda går fint i koppel och kommer bli vilken familj som helst bästa vän!
Panda kan bo med andra hundar, men hon vill helst inte bo med katter. Som den solstråle Panda är så älskar hon att vara med barn.

Vill ni adoptera denna solstråle och ge henne ett föralltidhem? Då är ni varmt välkommen att skicka in en intresseanmälan till oss.

Efter ni har blivit godkänd som adoptör av Panda kommer ni få prata med Pandas jourhem innan ett besök till Panda blir planerat in.

PANDAS HISTORIA I RUMÄNIEN

Panda blev räddad nära en skola i Cluj. Namnet Panda var det några skolbarn som givit henne och då det är tack vare dessa barn som Panda blev hittad får hon heta så hos oss med.

Barnen fick hjälp att leta reda på någon som kunde ta hand om Panda, då hon var chanslös där hon befann sig, en mycket liten valp bland hög trafik och utan möjlighet att hitta varken mat eller vatten.

Hur Panda hamnade utanför skolan alldeles ensam, det vet vi inte, men hon har med största sannolikhet blivit dumpad där. Alina kollade runt i området i hopp om att hitta personen som så hjärtlöst hade dumpat Panda, men ingen kände till en tik som nyligen hade fått valpar.

Alina som är känd i trakten och alla vet vilken djurvän hon är, blev kontaktad i ett försök att få hjälp att rädda Panda. Då ASIPA är fyllt till brädden med hundar försökte Alina hitta ett jourhem till denna lurviga söta valpen och lyckades.

Nu bor Panda i jourhem. Hon har blivit avmaskad, undersökt av veterinär och påbörjat sitt vaccinationsprogram.

Panda, liten som hon är, mår fint i jourhemmet, busar runt orädd och hon verkar inte ha fått några men efter sin korta tid på gatan.

Vill du adoptera och ge söta Panda ett kärleksfullt föralltidhem? Då är du välkommen att skicka in en intresseanmälan till oss!