Panda

BOKAD

Kastrerad tik, född maj 2023
Storlek: Valp som växer
Adoptionskostnad: 7700 kr

Pandas historia

Panda blev räddad nära en skola i Cluj. Namnet Panda var det några skolbarn som givit henne och då det är tack vare dessa barn som Panda blev hittad får hon heta så hos oss med.

Barnen fick hjälp att leta reda på någon som kunde ta hand om Panda, då hon var chanslös där hon befann sig, en mycket liten valp bland hög trafik och utan möjlighet att hitta varken mat eller vatten.

Hur Panda hamnade utanför skolan alldeles ensam, det vet vi inte, men hon har med största sannolikhet blivit dumpad där. Alina kollade runt i området i hopp om att hitta personen som så hjärtlöst hade dumpat Panda, men ingen kände till en tik som nyligen hade fått valpar.

Alina som är känd i trakten och alla vet vilken djurvän hon är, blev kontaktad i ett försök att få hjälp att rädda Panda. Då ASIPA är fyllt till brädden med hundar försökte Alina hitta ett jourhem till denna lurviga söta valpen och lyckades.

Nu bor Panda i jourhem. Hon har blivit avmaskad, undersökt av veterinär och vaccinerad. Panda är redo att komma till Sverige i oktober.

Panda, liten som hon är, mår fint i jourhemmet, busar runt orädd och hon verkar inte ha fått några men efter sin korta tid på gatan. Panda kommer trivas i dom flesta hem. Hon umgås också glatt med både hundar och katter.

Vill du adoptera och ge söta Panda ett kärleksfullt föralltidhem? Då är du välkommen att skicka in en intresseanmälan till oss!