Zelma

Hemma oktober 2023

Kastrerad tik
Född: ca 2019
Storlek: 40 cm
Adoptionskostnad: 6900 kr

Zelmas historia

En dag i augusti 2022 kom ett samtal till ASIPA angående två tikar med många valpar som levde ett miserabelt liv vid en flod. Eftersom hägnet är fullt och det var så många var våra vänner på ASIPA osäkra på om de skulle kunna hjälpa hundarna, men de åkte dit för att titta till dem.

När de fick se tikarna med alla valpar insåg de snabbt hur akut situationen var för dem. Det var en mycket farlig miljö för valparna och sannolikt skulle de inte ha klarat sig länge på den platsen. Några valpar hade trillat ner i vattnet, men de blev som tur var räddade. Så fick tikarna Zelma och Bea komma till hägnet med alla sina 17 valpar.

Zelma är alltid en sprudlande och snäll tjej som är glad över att vara i trygghet i hägnet. Hon kommer glatt springande för lite klappar så fort någon ger henne uppmärksamhet. Zelma umgås fint med andra hundar och Zelma kan också bo med katt. Hon är både frisk och i god kondition trots att hon tvingats ta hand om så många valpar under svåra förhållanden. Zelma, med sin vänlighet och mjuka sätt, kommer trivas i dom flesta familjer.

Vill du adoptera söta Zelma och ge henne en nystart i livet? Skicka in en intresseanmälan!