Winnie

Hemma december 2023

Kastrerad tik, född november 2022
Storlek: ca 40 cm
Adoptionskostnad 7700 kr

Winnies historia

Winnie hittades i en skog, ca 10 mil från Cluj. Hur hon hamnat där är det ingen som vet, kanske har hon blivit dumpad där i skogen eller så har hon överlevt på egen tass hela sitt korta liv.

Winnie hade i alla fall tur den där höstdagen 2023 då några människor var ute på en skogspromenad och fick se denna hjälplösa valp som var i mycket dåligt skick. Dessa djurvänner hade inte hjärta att lämna Winnie där, ensam och hjälplös med en kall vinter runt hörnet, så Winnies fick följda med dem in i bilen och sedan satte de kurs mot ASIPA som de hade hört talas om och som de visste skulle hjälpa lilla Winnie på bästa sätt. Väl framme hos ASIPA blev Winnie omhändertagen, hon blev undersökt och avmaskad, fick äta sig mätt och sedan sova ut i trygghet.

Efter några dagar i hägnet visade Winnie vilken otroligt snäll och social tjej hon är. Hon älskar klappar och kli på magen. Hon umgås också mycket bra med andra hundar så om Winnies framtida familj redan har en hund är detta inga problem.

Winnie kommer trivas i alla familjer så länge hon blir älskad för den ljuvliga hund hon är. Hon är fullt frisk och är redo för ett familjeliv i Sverige.

Winnie har haft turen att få flytta till ett jourhem i Rumänien där hon nu väntar på att bli erbjuden ett kärleksfullt hem här i Sverige.

Vill ni adoptera vackra Winnie? Då är ni välkomna att skicka in en intresseanmälan till oss.