Brownie

Hemma november 2023

Kastrerad hane, född april 2023
Storlek: ca 52 cm
Adoptionskostnad: 7700 kr
Befinner sig i Örebro

Brownies historia

Brownie kom till sitt hem här i Sverige 28 oktober 2023 och letar nu åter efter ett kärleksfullt föralltid hem! Brownies omplacering beror på personliga skäl och inte pga av att Brownie är en svår valp, snarare tvärt om. Brownie är rumsren, koppeltränat, ensamhetsträning är påbörjat, han fungerar fint i stadsmiljö och han älskar allt och alla. Brownie som är så kärleksfull kommer trivas i dom flesta familjer och då även i en barnfamilj.

Brownies hem har inte märkt av att han har några rädslor, han är helt enkelt en härlig, underbar kille.

Brownie tar gärna emot besök innan en adoption genomförs och detta görs efter ni blivit godkända av oss som adoptör.

Vill ni adoptera fina Brownie innan han måste till ett jourhem? Då är ni varmt välkomna att skicka in en intresseanmälan till oss.

Brownies historia:

Brownie blev räddad från gatorna i Cluj tillsammans med sin syster Blondie. Valparna levde farligt där de lekte runt bland bilar och människor. Faran att bli påkörd och misshandlad var överhängande stor så det var tur för syskonen att de blev hittade av en snäll och godhjärtad kvinna som tog med sig valparna hem till sig och till tryggheten.

Hur Brownie och Blondie hamnade på gatan, det vet vi inte men förmodligen har de blivit dumpade där i cyniskt hopp om att de skulle bli påkörda och dö.

Vi är enormt tacksamma att Brownie och Blondie har fått möjligheten att få bo i ett jourhem i Rumänien i väntan på att få kärleksfulla föralltidhem här i Sverige.

Brownie beskrivs av jourhemmet som lättlärd, godismotiverad, gillar att åka bil, älskar att vara med människor och umgås fint med både katter och hundar.

Vill ni ge denna stiliga killen ett kärleksfullt hem? Då är ni välkomna att anmäla ert intresse för adoption.