Igor

Hemma december 2023

Kastrerad hane
Född: våren 2021
Storlek: 60 cm hög
Adoptionskostnad: 6900 kr

Igors historia

Igor blev räddad från gatorna i Cluj av Alina. Den här stora killen vandrade runt på gatorna, ihop med 3-4 andra hundar, där de letade efter mat. Igor som törstade efter kärlek gick fram till människorna på gatorna i hopp om att någon skulle vilja ge en kärleksfull smekning över hans smutsiga päls. Igor möttes dock aldrig av snälla händer. Många var rädda för honom eftersom han var så stor. De jagade iväg Igor och hotade att döda honom.

Alina, som har räddat tusentals hundar, fick höra att Igors liv var i stor fara och tvekade inte med att rädda honom från en fruktansvärd död, en död som vi inte ens vågar tänka på.

Nu har Igor varit i hägnet ett tag och han har visat sig vara en mycket lugn och snäll kille. Han har inga problem med de andra hundarna han mött i hägnet.

Vi i styrelsen besökte Igor i hans hägn som han delar med Maggie och vi upplevde denna stora ståtliga killen som lugn och mycket snäll. Igor gav oss inte mycket uppmärksamhet, han var mest förtjust i att få äta gräs och få sträcka på sina ben med lite spring.
Med Igors lugna mentalitet kommer han trivas i dom flesta familjer.

Ska Igor nu få det kärleksfulla hem som han alltid önskat sig? Vill du adoptera Igor och ge honom de smekningar över hans päls som han alltid drömt om? Skicka då in en intresseanmälan till oss.