Vesta

Hemma februari 2023

Kastrerad tik
Född oktober 2022
Storlek: Valp som växer
Adoptionskostnad: 7700 kr

Vestas historia

Vesta blev tillsammans med sina syskon Stella och Blue räddad från ett liv där hon mycket sannolikt skulle slutat som kedjehund, dumpad till det hårda livet som gatuhund eller helt enkelt blivit dödad.

En dag i november 2022 väntade en securitasvakt utanför Alinas jobb. Med sig hade han tre små valpar i en bur. Alina är känd i trakten som en stor djurvän, och därför vet många att de kan kontakta henne om de hittar djur som behöver hjälp. Mannen väntade på att Alina skulle sluta jobbet för dagen och berättade för henne att han hämtat valparna hos en man som är känd för att behandla sina hundar mycket illa. Alina kunde självklart inte säga nej till att ta hand om de hjälplösa valparna även om hon visste att det är fullt hos ASIPA.

Då Alina hade fått buren med valparna kunde hon snabbt konstatera att de behövde veterinärvård. De var alla tre i ett mycket dåligt skick. Valparna blev kvar på djursjukhuset för olika tester i ca en vecka men de hittade inga direkta fel på dem. Valparna behövde bara få i sig vätska och mat.

Idag är Vesta och hennes syskon pigga, sociala och riktiga charmtroll som kommer göra sin framtida familj komplett.

Vill du adoptera och ge Vesta ett kärleksfullt hem där hon får fortsätta vara den ljuvliga valp hon har visat sig vara? Skicka då in en intresseanmälan till oss.