Sierra

Kastrerad tik
Född 1 november 2021
Storlek: 53 cm, 20 kg
Adoptionskostnad: 6900 kr
Sierra befinner sig i Stockholm

Sierras historia

SIERRAS HISTORIA I SVERIGE

Sierra kom till vad både vi, Sierra och Sierras matte trodde skulle bli Sierras föralltidhem 4 februari 2023. Nu har dock matte flyttat till Stockholm och livet för Sierra och matte fungerar inte så bra längre och därför letar vi nu ett nytt hem för denna snälla tik.

Sierra beskrivs av sin matte såhär: Sissi är en otroligt varm och mysig hund som fullkomligt älskar gos. Hon är nyfiken på nya människor och knyter lätt an till oss på två ben. Jag skulle beskriva henne som en väldigt kärleksfull tjej med en rolig och lite ”flummig” sida.

Sissi blir stressad och osäker i vissa situationer, t.ex. på promenad i miljöer där det händer mycket. Hon vill gärna skydda sin människa och andra hon står nära vilket kan resultera i att hon skäller på ”potentiella hot”.

Sierra är rumsren, hon åker glatt med i bilen, hon går hyfsat bra i koppel och har inga problem med varken kvinnor eller män. Hur Sierra är med barn, det vet vi inte då hon inte umgåtts med några.

Sierra behöver tränas på att vara ensam hemma då detta inte har varit särskilt prioriterad då behovet till detta inte funnits.

Efter ni blivit godkända som adoptör av oss kommer ni få prata med Sierras hem och om allt då känns bra så kommer ett besök till Sierra planeras in innan en adoption genomförs.

Vill ni adoptera denna skönhet som har så mycket kärlek att ge? Vill ni ge Sierra ett kärleksfullt hem? Då ska ni inte tveka med att skicka in en intresseanmälan till oss.

SIERRAS HISTORIA I RUMÄNIEN

Sierra bodde på gatan i byn nära ASIPA:s hägn. Hon brukade få mat ibland av en familj med många barn, men familjen hade tyvärr inte råd att ta hand om en hund. Eftersom de brydde sig mycket om Sierra ringde de till ASIPA och frågade om de kunde ta hand om Sierra och hitta ett hem åt henne. Eftersom Sierra var en okastrerad tik soom levde på gatan var det ingen tvekan om att ta hand om henne, eftersom hon annars helt säkert skulle bli dräktig och föda valpar till ett miserabelt liv.

När Sierra föst kom till hägnet var hon blyg, men efter hand har hon öppnat upp och tycker om både människor och andra hundar.

Faller du för denna unga och otroligt vackra tik, tveka inte att fylla i en intresseanmälan för Sierra!