Spike

HEMMA JANUARI 2024

Kastrerad hane
Född: 15 maj 2023
Storlek: Valp som växer
Adoptionskostnad: 7700 kr

Spikes historia

Spike hittades tillsammans med sina nio syskon och en skrämd och förvirrad mamma som försökte skydda sina valpar så gott hon kunde. Denna familj hade blivit övergiven mycket nära en kanal, av en hjärtlös person utan sympati. Valparna hade lagts i en papplåda och under ett skyfall var valparna nära att dö.

Som tur var fanns det en kvinna med hjärtat på rätta stället som såg den hjälplösa familjen och tog kontakt med ASIPA för att få hjälp att ta hand om valparna och mamman. Det här var en lördag då Alina försökte ta lite ledigt, men av hennes dag blev ingen ledighet. Efter att Alina fått reda på att familjen var i stor fara åkte hon direkt för att se vad hon kunde göra. Alina försökte hitta jourhem till valparna då hägnet är fullt, men lyckades inte. Trots att det inte fanns plats för hundfamiljen tog Alina med sig dom och ”trollade” fram en plats i hägnet där familjen kunde vara trygga.

Spikes mamma är ca 50 cm hög. Mamman och fem av Spikes syskon kommer adopteras till Tyskland genom en organisation som också har ett samarbete med ASIPA.

Spike och hans tre andra syskon Sasha, Sally och Sia letar efter sina familjer här i Sverige.

I dag är Spike en glad och sprallig valp som älskar den uppmärksamhet han får av människor och kan knappt vänta med att få komma till en kärleksfull familj som han kan överösa med kärlek.

Vi i styrelsen har besökt Spike och hans syskon i hägnet och det var som att vara omringat av ren kärlek. Alla var lekfulla och överlyckliga för den uppmärksamhet dom fick. Spike kommer helt klart trivas i dom flesta hem så länge han blir älskad för den ljuvliga valp han är.

Vill du adoptera charmige Spike? Då är du välkommen att skicka in en intresseanmälan till oss!