Sonya

HEMMA JANUARI 2024

Kastrerad tik
Född: 2015
Storlek: ca 57 cm
Adoptionskostnad: 5500 kr

Sonyas historia

Sonyas liv är inget vi önskar någon hund. Hon har förmodligen levt på gatorna hela sitt liv, försökt hitta mat och skydd för vinterns kyla och sommarens olidliga värme. Sonya har fått otaliga kullar med valpar där många med säkerhet har dött i parvo, av svält och kyla. Vi kan bara tänka oss vilken tragedi det har varit för henne varje gång hennes valpar har dött och vilket fruktansvärt liv hon levt.

Sonya hade dock tur då hon blev hittad av Alina som såg att Sonya än en gång i sitt åttaåriga liv var dräktig. Alina kunde inte blunda och lämna Sonya där på gatan, även om hon var mycket medveten om att hägnet var fullt. Sonya fick följa med till ASIPA där hon fick äta sig mätt, bli vaccinerad och undersökt av veterinär och fick sova ut i trygghet, för första gång i sitt liv. Sonya födde sina valpar som nu är adopterade till Tyskland. Och hon blev kastrerad så hon inte ska behöva få flera valpkullar.

Sonya som visat sig vara en fantastiskt snäll hund är nu redo att få ett kärleksfullt föralltidhem här i Sverige. Med sin mjuka personlighet och klokhet kommer hon trivas i de flesta familjer.

Vill du adoptera vackra Sonya och ge henne några sista år i trygghet och kärlek? Skicka då in en intresseanmälan till oss!