Spark

HEMMA JANUARI 2024

Kastrerad hane
Född: våren 2021
Storlek: 63 cm
Adoptionskostnad: 6900 kr

Sparks historia

De tre syskonen Spark, Suzy och Sonya har levt sitt liv hos en äldre man som genom åren har tagit hem många hemlösa hundar och haft dem på sin gård. Eftersom han har haft svårt att säga nej har det genom åren blivit för mycket för honom med fler hundar än han klarar av att ta hand om. När mannen, som är över 70 år råkade ut för en olycka insåg han att han behövde hjälp och bad Asipa att försöka hitta hem åt de tre syskonen, som är de yngsta av alla hundar han har hemma.

Även om mannen tycker mycket om hundar hade han inte haft möjlighet att ge dem alla ett riktigt hundliv, utan de levde sitt liv inne på gården och sov i ett kallt uthus. De visste inget om världen utanför och de hade haft mycket lite kontakt med andra människor.

Spark var otroligt rädd då han kom till hägnet, men med tiden har han hittat tryggheten i sig själv och han är i dag en underbar hund. Vi i styrelsen har mött honom och vi upplevde honom som en snäll och trevlig hund på alla sätt och vis. Spark är inte en hund som springer runt och skäller, nej, vi upplevde honom som en lugn och sansat kille.

Spark umgås jättebra med andra hundar, stora som små, hundar med hög energi och hundar som är lugna. Spark skulle nog gärna se att det finns en annan hund i den familj som ger honom ett kärleksfullt hem, men det är inget måsten.

Vill du ge den svarta skönheten Spark en ny chans i livet? Skicka in en intresseanmälan!