Spark

Kastrerad hane
Född våren 2021
Storlek: 63 cm
Adoptionskostnad: 6900 kr

Sparks historia

De tre syskonen Spark, Suzy och Sonya har levt sitt liv hos en äldre man som genom åren har tagit hem många hemlösa hundar och haft dem på sin gård. Eftersom han har haft svårt att säga nej har det genom åren blivit för mycket för honom med fler hundar än han klarar av att ta hand om. När mannen, som är över 70 år råkade ut för en olycka insåg han att han behövde hjälp och bad Asipa att försöka hitta hem åt de tre syskonen, som är de yngsta av alla hundar han har hemma.

Även om mannen tycker mycket om hundar hade han inte haft möjlighet att ge dem alla ett riktigt hundliv, utan de levde sitt liv inne på gården och sov i ett kallt uthus. De visste inget om världen utanför och de hade haft mycket lite kontakt med andra människor.

Spark är en blyg kille som är avvaktande mot människor han inte känner. Hans syster Suzy var minst lika blyg när hon kom, men med vägvisning och uppmärksamhet har hon visat sig vara en mycket smart och lättlärd hund som nu på kort tid kommit över sitt värsta trauma. Vi är övertygade om att Spark också kommer att hitta rätt bara han får chansen.

Spark litar på andra hundar och därför tror vi att han mår bäst i en familj där det finns minst en annan hund som kan visa honom vägen och lära honom att det finns människor som vill honom väl.

Vill du ge den svarta skönheten Spark en ny chans i livet? Skicka in en intresseanmälan!