Toby

HEMMA JANUARI 2024

Kastrerad hane, född juni 2023
Storlek: Valp som växer
Adoptionskostnad: 7700 kr

Tobys historia

Toby och hans syskon hittades av en kvinna som är bekant med en av tjejerna som hjälper till i hägnet, bland annat med att socialisera hundarna där. Kvinnan upptäckte valparna när hon var ute på sin dagliga promenad. De sprang omkring utanför ett övergivet uthus, och deras mamma var inte långt borta. Kvinnan insåg snabbt att valparnas chanser att överleva var små; de riskerade att drabbas av parvo, svälta och till slut dö, utan att någonsin ha känt sig älskade.

Kvinnan beslutade därför att ta med alla tio valpar hem till sig. Hon har en stor trädgård och kände att hon hade möjlighet att hjälpa dem. Kvinnan kontaktade tjejen som hjälper till i hägnet och frågade om hon kunde bistå med att ta hem hundarna, och om ASIPA eventuellt kunde hjälpa till med att hitta kärleksfulla hem till dem i Sverige. Alina blev tillfrågad och svarade självklart ja.

Nu bor alla valparna i ett jourhem hos kvinnan som hittade dem. De är vaccinerade, friska, pigga och mycket sociala. Toby är en otroligt snäll hund som kommer att trivas i vilken familj som helst, så länge han blir älskad för den han är.

Om ni är intresserade av att adoptera vackra Toby, är ni varmt välkomna att skicka in en intresseanmälan till oss.