Sonya

Hemma juni 2022

Kastrerad hona, född våren 2021
Storlek: Valp som växer
Adoptionskostnad: 7000 kr

Sonyas historia

De tre syskonen Sonya, Spark och Suzy har levt sitt liv hos en äldre man som genom åren har tagit hem många hemlösa hundar och haft dem på sin gård. Eftersom han har haft svårt att säga nej har det genom åren blivit för mycket för honom med fler hundar än han klarar av att ta hand om. När mannen, som är över 70 år råkade ut för en olycka insåg han att han behövde hjälp och bad Asipa att försöka hitta hem åt de tre syskonen, som är de yngsta av alla hundar han har hemma.

Även om mannen tycker mycket om hundarna har han inte möjlighet att ge dem alla ett riktigt hundliv, utan de har levt sitt liv inne på gården. De sover i ett kallt uthus. De vet inget om världen utanför och de har haft mycket lite kontakt med andra människor.

Sonya är avvaktande mot människor hon inte känner, men är samtidigt nyfiken. Hon älskar de människor hon lärt känna och hon kommer och ber om att bli klappad. Som valpar ska vara är hon full av energi och sprallar runt och leker. När du fått hennes förtroende har du en härlig lekkompis och sällskap på långa skogspromenader.

Vill du ge Sonya en ny chans i livet? Skicka in en intresseanmälan!