Suzy

Kastrerad hona
Född våren 2021
Storlek: 58 cm
Adoptionskostnad: 6900 kr

Suzys historia

De tre syskonen Suzy, Spark och Sonya levde sitt liv hos en äldre man som genom åren har tagit hem många hemlösa hundar och haft dem på sin gård. Eftersom han har haft svårt att säga nej hade det genom åren blivit för mycket för honom med fler hundar än han klarar av att ta hand om. När mannen, som är över 70 år råkade ut för en olycka insåg han att han behövde hjälp och bad Asipa att försöka hitta hem åt de tre syskonen, som var de yngsta av alla hundar han hade hemma.

Även om mannen tycker mycket om hundar hade han inte haft möjlighet att ge dem alla ett riktigt hundliv, utan de levde sitt liv inne på gården och sov i ett kallt uthus. De visste inget om världen utanför och de hade haft mycket lite kontakt med andra människor.

När Suzy kom till hägnet var hon en blyg tjej. Hon är en hund som behöver extra tid att lära känna både människor och andra hundar. De människor som hon känner och tycker om vill hon vara nära.

En av volontärerna som kommer till hägnet för att hjälpa till har jobbat lite extra med Suzy och berättar att Suzy gjort enorma framsteg. Hon beskriver Suzy som en av de smartaste hundarna hon träffat och att hon lär sig saker otroligt snabbt.

Du som adopterar Suzy behöver ge henne tid att lära känna dig i sin takt och jobba med att bygga upp hennes självförtroende med tålamod och förståelse. Vi tror att Suzy mår bäst i en familj där hon får bo tillsammans med en annan hund.

Vill du ge fina Suzy en ny chans i livet? Skicka in en intresseanmälan!