Suzy

Kastrerad hona
Född: våren 2021
Storlek: 58 cm
Adoptionskostnad: 8600 kr

Suzys historia

De tre syskonen Suzy, Spark och Sonya levde sitt liv hos en äldre man som genom åren har tagit hem många hemlösa hundar och haft dem på sin gård. Eftersom han har haft svårt att säga nej hade det genom åren blivit för mycket för honom med fler hundar än han klarar av att ta hand om. När mannen, som är över 70 år råkade ut för en olycka insåg han att han behövde hjälp och bad Asipa att försöka hitta hem åt de tre syskonen, som var de yngsta av alla hundar han hade hemma.

Även om mannen tycker mycket om hundar hade han inte haft möjlighet att ge dem alla ett riktigt hundliv, utan de levde sitt liv inne på gården och sov i ett kallt uthus. De visste inget om världen utanför och de hade haft mycket lite kontakt med andra människor.

När Suzy kom till hägnet var hon en mycket blyg tjej. Men med hjälp av en av volontärerna som ett tag kom till hägnet för att hjälpa till med dom blyga hundarna, hon jobbade lite extra med Suzy och har berättad att Suzy gjort enorma framsteg. Hon har beskrivit Suzy som en av de smartaste hundarna hon träffat och att hon lär sig saker otroligt snabbt.

Vi i styrelsen passade på att hälsa på Suzy då vi var på besök i hägnet och vi upplevde henne som en nyfiken, lite blyg tjej som trots allt vågade komma fram till oss med försiktigt viftande svans för att ta godis som vi erbjöd henne.

Du som adopterar Suzy behöver ge henne tid att lära känna dig i sin takt och jobba med att bygga upp hennes självförtroende med tålamod och förståelse. Då Suzy trivs så bra med andra hundar anser vi att Suzy mår bäst i en familj där hon får bo tillsammans med en annan hund.

Vill du ge fina Suzy en ny chans i livet? Skicka in en intresseanmälan!