Dino

HEMMA JANUARI 2024

Kastrerad hane, född ca mars 2023
Storlek: Valp som växer
Adoptionskostnad: 7700 kr

Dinos historia

Dino blev räddad under kastreringskampanjen som ASIPA hade i oktober 2023. ASIPA jobbar regelbundet med kastreringar av både hundar och katter och ca två gånger om året har de, i samarbete med utomstående veterinärer och volontärer, en stor kastreringskampanj där de kastrerar både ägda hundar och katter. Under kastreringskampanjerna fångar de också in hundar från gatan för att förhindra att oönskade valpar föds till ett liv i misär och för tidig död.

Dino är en av hundarna som blev infångad och kastrerad denna oktoberdag. Han strosade runt, inte långt från platsen där kastreringskampanjen ägde rum. Att fånga in honom var inte svårt. Han var både hungrig och törstig och när han fick lite mat följde han glatt med sina räddare.

Dino visade sig vara en mycket snäll och trevlig kille och eftersom han bara var en valp så bestämde sig Alina för att hjälpa honom. Hon hade inte hjärta att släppa ut honom för att fortsätta leva sitt liv i misär som gatuhund.

Dino bor nu i jourhem i Rumänien. Han umgås fint med både hundar och katter och han älskar människor. Vi tror att Dino kommer trivas i de flesta hem och då även i en barnfamilj.

Dino är en mycket vacker valp som nu är mer en redo att flytta till ett kärleksfullt hem här i Sverige. Vill ni adoptera Dino och välkomna honom in i er familj? Då är ni varmt välkomna att skicka in en intresseanmälan till oss!