Sixten

Hemma februari 2023

Kastrerad hane
Född 2021
Storlek: 30 cm
Adoptionskostnad: 7700 kr

Sixtens historia

Lilla vita trasselsudden Sixten var en gång en familjehund. Han bodde ihop med Max i ett hus fram tills tidigt hösten 2022 då hans husse bara lämnade sina hundar, åkte utomlands och har fortfarande inte återvänt. Denne man var ingen djurvän. Föriutom Sixten och Max hade han även en liten hund, Rocky, som stod fastkedjad utomhus.

Av en tillfällighet blev de tre små övergivna hundarna upptäckta av dam som tyckte synd om dem och började titta till dem och ge dem mat. Som tur var stannade Sixten och Max kvar i trädgården eftersom de visste att de fick mat där och de vågade sig nog inte så långt från huset.

Efter några månader började det bli riktigt kallt, och damen som matat dem tog med sig Sixten och Max hem eftersom hon förstod att de annars riskerade att frysa ihjäl. Men eftersom hon inte hade möjlighet att ha kvar hundarna själv så tog hon kontakt med Alina och frågade om hjälp. Kvinnan berättade då också om att Rocky satt kvar i sin kedja på gården. Alina tvekade inte, hon tog bilen ihop med några kollegor och åkte och hämtade alla tre hundarna som nu är trygga hos ASIPA.

Sixten är en glad, lekfull och sprallig unghund som är full av energi. Nu är han redo att starta sitt nya liv i en familj som älskar honom.

Vill du adoptera den här lilla killen och ge honom ett kärleksfullt hem? Skicka då in en intresseanmälan till oss.