Max

Hemma februari 2023

Kastrerad hane
Född 2018
Storlek: 29 cm
Adoptionskostnad: 6900 kr

Max historia

Max, denna söta lilla kille, var en gång en familjehund. Han bodde ihop med Sixten i ett hus fram tills tidigt hösten 2022 då hans husse bara lämnade sina hundar, åkte utomlands och har fortfarande inte återvänt. Denne man var ingen djurvän. Föriutom Max och Sixten hade han även en liten hund, Rocky, som stod fastkedjad utomhus.

Av en tillfällighet blev de tre små övergivna hundarna upptäckta av dam som tyckte synd om dem och började titta till dem och ge dem mat. Som tur var stannade Max och Sixten kvar i trädgården eftersom de visste att de fick mat där och de vågade sig nog inte så långt från huset.

Efter några månader började det bli riktigt kallt, och damen som matat dem tog med sig Max och Sixten hem eftersom hon förstod att de annars riskerade att frysa ihjäl. Men eftersom hon inte hade möjlighet att ha kvar hundarna själv så tog hon kontakt med Alina och frågade om hjälp. Kvinnan berättade då också om att Rocky satt kvar i sin kedja på gården. Alina tvekade inte, hon tog bilen ihop med några kollegor och åkte och hämtade alla tre hundarna som nu är trygga hos ASIPA.

Max liv har förmodligen inte varit så enkelt innan han kom till hägnet, men han har stor potential att bli en fantastisk hund. Max behöver bara få någon minut för att försäkra sig om att dom han träffar vill honom väl.

Vill du adoptera den här lilla killen och ge honom ett kärleksfullt hem? Skicka då in en intresseanmälan till oss.