Rosie

HEMMA JANUARI 2024

Kastrerad tik, född augusti 2023
Storlek: Valp som växer
Adoptionskostnad: 7700 kr

Rosies historia

Rosie räddades av en kvinna som på okända vägar fick reda på att en tik hade fått valpar i en trädgård inte långt från där hon själv bodde. Kvinnan blev nyfiken och beslutade sig för att besöka familjen, väl medveten om att många ägda hundar inte får den vård de behöver.

När kvinnan såg de små valparna upptäckte hon att en av dem, Rosie, var betydligt mindre än de andra. Hon blev mycket bekymrad att Rosie inte skulle överleva bland sina syskon och frågade därför om hon kunde ta hand om Rosie och hjälpa henne. Det fick hon. Rosie fick följa med i bilen och kvinnan ringde Alina för att be om hjälp med den lilla stackaren. Alina, som är en stor djurvän, kunde inte säga nej och så kom Rosie till ASIPA.

Rosie var frisk men mycket liten när hon anlände till hägnet. Idag bor hon tillsammans med fyra kattungar i Cristinas rum.

Vi i styrelsen fick äran att träffa Rosie när vi besökte hägnet och hon är sannolikt den minsta en månad gamla valp vi någonsin har sett. Vi bedömer att Rosie kommer att vara en liten hund som vuxen, även om det inte går att garantera.

Om ni vill adoptera ljuvliga lilla Rosie och ge henne ett kärleksfullt, föralltidhem är ni varmt välkomna att skicka in en intresseanmälan för adoption.