Cora

BOKAD

Kastrerad tik
Född: januari 2020
Storlek: ca 50 cm hög, ca 20 kg
Adoptionskostnad: 6900 kr

Coras historia

Cora hade en gång för inte länge sedan en husse. Cora och hennes vän Bruno bodde ihop med sin husse i ett hus han hyrde ute på landet. Om de två hundarna har bott inomhus vet vi inte, men vår gissning är att de fick bo utomhus och hade, förhoppningsvis, en hundkoja att krypa in i.

Coras och Brunos husse bestämde sig en dag för att flytta in till stan, Cluj, där han hade fått tag i en lägenhet. Cora och hennes vän var däremot inte välkomna att följa med och stängdes in i huset så de inte skulle följa efter sin ägare. I huset fanns varken mat eller vatten och hundarna kunde inte förstå varför de övergavs.

Hade det inte varit för att Alina fick höra om Cora och Bruno hade inte hundarna haft en chans att överleva. Alina ordnade självklart så Cora och Bruno blev hämtade till ASIPA. Väl framme i hägnet fick hundarna mat, vatten, blev undersökta av veterinär och självklart vaccinerade.

Nu har Cora bott ett tag i hägnet och har visat sig vara en mycket snäll tik som fungerar fint ihop med de andra hundarna och hon är även mycket vänlig och snäll mot människor.

Nu letar Cora efter ett kärleksfullt föralltidhem, ett hem där hon blir älskad för den fantastiska hund hon är och där hon aldrig blir övergiven igen.

Vill du adoptera vackra Cora? Då är du välkommen att skicka in en intresseanmälan till oss!