Olaf

Hemma april 2023

Kastrerad hane
Född oktober 2022
Storlek: Valp som växer
Adoptionskostnad: 5500 kr

Olafs historia

Olaf och hans syster Aroma blev hittade av en vän till Alina som jobbar på en restaurang i staden Cluj. De två små hjälplösa valparna hade blivit slängda bland soporna utanför restaurangen där Alinas vän jobbar. De låg där rädda, blöta och kalla och hade förmodligen dött om inte Alina hade åkt och hämtat dem direkt. Att valpar blir slängda på detta vis är tyvärr ett alldeles för vanligt fenomen i Rumänien och vi vågar inte ens tänka på hur många valpar som dör en fruktansvärd död på detta sätt, i en container, i en soptunna eller i skogen.

Efter att Alina hade hämtat Aroma och Olaf fick de komma till tryggheten på ASIPA, där dom blev undersökta, fick mat, en varm bädd och massor med kärlek. Men snabbt upptäcktes att Olafs högra bakben var så skadat att det tyvärr inte gick att rädda. Vad som hänt honom är det ingen som vet eller hur länga han tvingats stå ut med smärtorna från skadan. Veterinären beslutade att snabbt amputera benet för att han skulle slippa ha ont mer.

Olaf har inga problem att ta sig runt i livet på de tre ben han har kvar, och han är en alldeles underbar och lekfull och framåt valp som nu längtar efter att få börja livet i en egen familj.

Vill du adoptera charmiga Olaf och ge honom ett kärleksfullt hem? Skicka då in en intresseanmälan!