Baggie

Hemma april 2023

Kastrerad tik, född okt-nov 2022
Storlek: Valp som växer
Adoptionskostnad: 7700 kr

Baggies historia

På självaste julafton 2022 hördes hjälplösa gnyenden från en låda på en parkeringsplats. I lådan låg tre hjälplösa små valpar skakande av köld och skräck. Det var lilla Baggie och hennes syster Minty och Brownie som blivit dumpade där, lämnade helt åt sitt öde.

Men som tur var upptäcktes lådan och man kontaktade ASIPA och bad om hjälp att ta hand om valparna, som var i desperat behov av omvårdnad. En kvinna som är volontär i hägnet och brukar ta ut hundarna på promenader erbjöd sig att vara jourhem åt systrarna. Att få bo i jourhem som liten valp är en stor fördel jämfört med livet i hägnet, eftersom valpen då bland annat får chans att vara mer social med människor.

När Lilla Baggie kom till tryggheten i jourhemmet började hon genast ta för sig av livet – hon äter bra och leker och busar runt med syrrorna och jourhemmets egen hund. Vi vill faktiskt sträcka oss så långt att säga att hon är ett riktigt lyckopiller och hon kommer förgylla den familj som adopterar henne. Baggie anser vi kan bo i vilken kärleksfull familj som helst, hon har blivit introducerad för barn ner till 2 år utan problem.

Nu är Baggie redo att hitta sitt riktiga hem. Faller du för det här lilla busfröt och vill ge henne ett kärleksfullt hem? Fyll i en intresseanmälan!