Starlight

Hemma april 2023

Kastrerad tik
Född juli 2022
Storlek: Valp som växer
Adoptionskostnad: 7700 kr

Starlights historia

Starlight hittades ute på en kulle tillsammans med sina sex syskon och deras mamma av en kvinna med stort hjärta. Tiken var vallhund hos en fårskötare, som tydligen inte ville veta av henne längre sedan hon fått sina valpar. Valparna hade verkligen tur som blev hittade. Många valpar som föds på gatan eller ute på landet utan mat eller skydd för kylan klarar sig helt enkelt inte.

Kvinnan som inte ville lämna valparna åt sitt öde tog med dem hem för att ge dem mat, värme och trygghet och försöka hitta hem till dem. Mamman var dock för skygg för att låta sig fångas in. Kvinnan hörde av sig till ASIPA som åkte ut för att sätta upp en fälla och fånga in även mamman, men tyvärr lyckade de inte få tag på henne.

Star och hennes sex snövita syskon bodde kvar hos kvinnan en period tills alla var fullvaccinerade. Nu har de flyttat till hägnet, där de busar runt och är som valpar är mest och är redo att börja sina riktiga liv i kärleksfulla hem.

Det är svårt att bedöma hur stora blandrasvalpar kommer bli när de växt upp, men kvinnan som såg mamman på avstånd säger att hon var runt 50 cm hög.

Vill du adoptera den här otroligt söta tjejen, skicka in en intresseanmälan!