Hope

Hemma februari 2023

Kastrerad tik, född 2015
Storlek: 68 cm
Adoptionskostnad: 5000 kr

Hopes historia

Alina fick ett nödrop om en tik som vandrade planlöst på en landsväg. Hon var utmärglad och nära att svälta ihjäl – så trött att man såg att hon inte skulle orka länge till.

Det var inte svårt att fånga in tiken, som fick namnet Hope. Väl i hägnet, med näringsrik kost, trygghet och omvårdnad skulle hon kunna återhämta sig och må bra igen.

Efter ett par veckor drabbades stackars Hope av akut magomvridning och var tvungen att opereras. Operationen gick bra och hon fick stanna kvar på kliniken i ca tre veckor.

I dag är Hope fullt frisk och på god väg att bygga upp det hull som hon tappat när hon levde på gatan. Hon behöver fortfarande lägga på sig mer vikt, men hon äter med god aptit och har alla möjligheter att bygga både hull och muskler och kommer att bli en riktigt tjusig hund. Eftersom hon varit så mager har hon några liggsår, som kommer att bli bättre när hon får ligga på mjukt underlag.

Hope är en lugn tik och världens snällaste. Hon har inga problem att bo med andra hundar.

Nu är Hope redo att få komma till en familj som vill ge henne allt hon behöver av trygghet och kärlek, där hon aldrig mer ska behöva vara hungrig. Vill du ge Hope ett kärleksfullt hem? Fyll i en intresseanmälan!