Lucas

Hemma juni 2024

Kastrerad hane, född 11 oktober 2019
Storlek: Ca 60 cm, ca 35 kg
Adoptionskostnad: 3000 kr
Befinner sig i Skövde

Lucas historia

Privat omplacering av Lucas.

Lucas kom till sitt kärleksfulla hem året 2021 efter att han blev räddat ut från ett av dom  kommunala hägn och bott i ASIPAs hägn. Lucas blev adopterad genom en förening som nu inte längre finns och därför vill vi i Hundar Längtar Hem nu hjälpa Lucas att hitta ett nytt kärleksfullt hem.

Lucas matte älskar Lucas väldig mycket, men hon ser att Lucas inte mår bra av att bo i stadsmiljö och vill därför att han ska få bo på landet och bli den lyckliga hunden som han förtjänar att vara. Lucas är en underbar och rolig kompis när han får vara i en miljö som han inte behöver känna sig orolig i.

Lucas är en snäll kille som umgås fint med hemmets barnbarn, han kan bo med både katt och andra hundar, han är rumsren, går fint i koppel och åker gärna med i bilen. Lucas kan vara ensam hemma och han är frisk och kry.

Lucas har en last som matte inte bråkat så mycket med Lucas om, han gillar inte att få klippt klorna. Matte brukar ta med honom till veterinär och han sövs när klippning av klor utförs. Matte tror dock att med träning och tålamod så kommer Lucas komma över sin skräck att klippa klor.

Vill du adoptera denna underbara killen och ge honom ett lugnt och skönt liv på landet? Då är ni varmt välkomna att skicka in en intresseanmälan till oss.

Lucas är fullt försäkrad i Folksam, vaccinerat regelbundet och han har EU-pass.

Efter ni har blivit godkända av oss som adoptör kommer ni få prata med Lucas  hem och om allt känns bra kommer ett besök planeras in till Lucas innan en adoption genomförs.