När vi adopterade Noah

Den 19 augusti 2023 var det äntligen dags för min och min familjs tur att få åka till Värnamo och hämta hem en hund ifrån Rumänien. Hans namn är Noah.

En försiktig och väldigt rädd hund kom ut från transporten. Han kunde inte slappna av i bilen och likaså när vi kom hem, låg intryckt mot ett hörn. Han var rädd för allt där hemma, golv, trappor, ljud m.m. Men med mycket TÅLAMOD, TID och KÄRLEK så växte han mer och mer ju fler dagar/veckor/månader gick.

Han tycker fortfarande det är lite läskigt med golv men matte köpte mattor och det blev inte lika halt. Men vi fortsätter kämpa!

Men en kärleksfull hund det har blivit, vill gärna vara med familjen och myser mer än gärna i soffan, sover i sängen tillsammans. Det bästa Noah vet är att få springa fritt på åkrarna hemma på gården och vara ute på promenader.

Tänk, snart har han varit hos oss i ett år, Han växer mer och mer och blir tryggare ju fler dagar som går. Ångrar verkligen inte mitt köp och han är en stor del i familjen. Och nu har han även fått en ”lillasyster” Tilda som också är från Rumänien och de fann varandra direkt och har så himla roligt ihop.

Tack vare Asipa, hundar längtar hem så har jag nu två fantastiska hundar från Rumänien som är en stor kärlek till vår familj!

Sara Erlandsson
Juni 2024