Liam

Hemma februari 2023

Kastrerad hane
Född 2021
Storlek: 45 cm
Adoptionskostnad: 7700 kr

Liams historia

Under kastreringskampanjen som ASIPA genomförde hösten 2022 med hjälp av donationer blev 61 hundar kastrerade. Under kampanjen fick ägda och hemlösa hundar hjälp att inte behöva föda eller göra valpar längre. För Liam var det en enorm tur att den här kampanjen ägde rum just då.

Liam och hans kompis Lufsen satt utanför ett bageri vid en intensivt trafikerad gata där många hundar blivit påkörda och mist sina liv. Liam och Lufsen blev nu infångade utan några problem eftersom de var vana vid att människor kan vara snälla och att de säkerligen har fått mat slängd till sig då och då.

Om Liam är en dumpad hund eller inte kan vi inte svara på. Vi vet heller inte om Liam och Lufsen har gått ihop länge på gatan eller om de precis hade mött varandra då de blev infångade. I vanliga fall under en kastreringskampanj blir de hundar som inte har någon ägare utsläppta igen efter de piggnat till efter kastreringen, men just Liam och Lufsen charmade Alina så mycket att de fick stanna kvar och följa med till tryggheten hos ASIPA.

Liam har nu efter ett tag i hägnet visat att han är en mycket snäll och trevlig hund som älskar människor och umgås glatt med andra hundar. Vi tror att han skulle trivas i de flesta hem.

Vill du adoptera och ge denna charmiga lilla killen ett kärleksfullt hem ska du skicka in en intresseanmälan till oss.