Lufsen

Hemma juni 2023

Kastrerad hane
Född 2020
Storlek: 36 cm
Adoptionskostnad: 6900 kr

Lufsens historia

Edit:
Efter Lufsens kompis Liam åkte till sitt hem i Sverige så har Lufsen fått nya kompisar som han bor med i hägnet, han har blivit mera framåt och är överlycklig när han får besök i sin kennel.
Lufsen har varit hos tandläkare och rensat bort tandsten samt dragit ut en tand som hade en fraktur.

Under kastreringskampanjen som ASIPA genomförde hösten 2022 med hjälp av donationer blev 61 hundar kastrerade. Under kampanjen fick ägda och hemlösa hundar hjälp att inte behöva föda eller göra valpar längre. För Lufsen var det en enorm tur att den här kampanjen ägde rum just då.

Lufsen och hans kompis Liam satt utanför ett bageri vid en intensivt trafikerad gata där många hundar blivit påkörda och mist sina liv. Lufsen och Liam blev nu infångade utan några problem eftersom de var vana vid att människor kan vara snälla och att de säkerligen har fått mat slängd till sig då och då.

Om Lufsen är en dumpad hund eller inte kan vi inte svara på. Vi vet heller inte om Lufsen och Liam har gått ihop länge på gatan eller om de precis hade mött varandra då de blev infångade. I vanliga fall under en kastreringskampanj blir de hundar som inte har någon ägare utsläppta igen efter de piggnat till efter kastreringen, men just Lufsen och Liam charmade Alina så mycket att de fick stanna kvar och följa med till tryggheten hos ASIPA.

Lufsen är lite blyg till att börja med men när han förstår att man vill honom väl så tar han gärna emot klappar och vill att man stryker honom över hans mjuka päls. Lufsen kommer blir en härlig livskamrat om man bara ger honom lite tid.

Vill du adoptera och ge denna charmiga lilla killen ett kärleksfullt hem ska du skicka in en intresseanmälan till oss.