Khlian

Hemma juni 2022

Kastrerad hane, född ca 2019
Storlek 68 cm
Adoptionskostnad: 4500 kr

Khlians historia

Khlian är en stor och väldigt snäll kille. Han räddades från gatan av en person som ville ge honom en chans till en bättre framtid.

Khlian tycker om andra hundar. Han vet att om man är stor måste man vara snäll och han är mjuk i samspelet med de andra hundarna. Han älskar människor! Han söker ständigt uppmärksamhet och är en otroligt social kille. Den typen av hund som får din familj att kännas komplett – din kompis på skogspromenaden eller under en stilla stund vid morgonkaffet.

Khlians höfter
Khlian har blivit diagnostiserad med höftledsdysplasi på höger sida (Norbergs vinkel 98 grader eller HD grad B-C). Vänstra sidan har ingen dysplasi (Norbergs vinkel 110 grader). Han har inga ortopediska problem med sina knän. Han har ingen hälta och visar ingen smärta. Veterinären som undersökt honom rekommenderar att ha koll på Khlians vikt och ge kosttillskott för lederna. Operation anses inte nödvändig.

Vi önskar så att denna milda nallebjörn ska hitta sitt hem och få känna hur det är att ha en familj och en tillhörighet.