Kira

Hemma juni 2022

Kastrerad hona, född 2021
Adoptionskostnad: 1800 kr

Kiras historia

Den svartvita katten Kira började dyka upp i trädgården hos en man som redan hade två katter. Att hon var hemlös var uppenbart – hon var utsvulten och ute i den iskalla kylan. Så fort mannen satte fram mat till sina egna katter var Kira där och slukade maten för att få något i sin skrikande mage. Under en period fortsatte mannen att ge Kira mat, men tyvärr blev han sjuk och hamnade på sjukhus. Han hade fäst sig vid Kira och ville ge henne en chans att få en familj och bad ASIPA om hjälp.

Kira är nu kastrerad och befinner sig i hägnet i väntan på en familj som vill ta emot henne och ge henne all kärlek hon är värd.

Fullt förståeligt med tanke på vad hon varit med om är hon ganska rädd fortfarande. Hon gömmer sig när det kommer människor in i rummet, men hon fräser inte eller blir aggressiv på något sätt. Hon kommer väl överens med de andra katterna. Kira är en tjej som behöver få tid att landa, men med tålamod, kärlek och uppmuntran kommer hon att blomma till en vacker dam med självförtroende.

Är du rätt hem för Kira? Skicka en intresseanmälan!