Jade

Hemma juni 2022

Kastrerad tik, född ca 2019
Storlek: ca 50 cm
Adoptionskostnad: 6900 kr

Jades historia

Vackra Jade är mamma till Zara, hunden som förlorat ett ben och som bodde på en tågstation. Jade och Zara levde sina liv på stationen, där de tiggde mat från passagerarna och sökte tak över huvudet inne på stationen. Vi kan bara föreställa oss hur svårt det måste varit för Jade att se sin valp förlora ett ben utan att få någon hjälp. Stationspersonalen berättade att Jade försökt få uppmärksamhet och hjälp när olyckan inträffade, men ingen gjorde något. Jade tog hand om Zara på det enda sätt hon kunde, slickade hennes sår och letade mat till henne. Med Jades moderliga omsorger klarade Zara livet och blev sedan räddad till hägnet av Alina. Zara har nu fått en familj i Sverige.

Men vetskapen om att Jade var kvar på stationen ensam utan sin valp fick Alina att åka dit igen för att försöka få med henne till hägnet och kastrera henne. När Jade landat i hägnet efter operationen upptäckte de den mest fantastiska hunden! Jade är en oerhört mjuk tik, vänlig och lojal och dessutom smart. Hon kan redan gå fint i koppel, ge vacker tass och svarar glatt på varje vänlighet riktad mot henne.

Hon går bra ihop med andra hundar och är som sagt mycket förtjust i människor.

Jades första år i livet har varit mycket tuffa. Nu är det dags att denna fantastiskt vackra och vänliga tjej får en riktig familj och blir överöst med all den kärlek hon förtjänar. Den som adopterar Jade kommer att få en fantastisk vän.