Ilo

Hemma april 2022

Kastrerad tik, född hösten 2021
Storlek: Valp som växer
Adoptionskostnad: 7000 kr

Ilos historia

Ilos mamma Ines levde det hårda livet som gatuhund i stadsdelen Alba Iulia. Människorna där försökte jaga bort henne och hon tvingades att leva på de torftiga matrester hon kunde hitta i soporna. Ines blev dräktig och födde tre valpar – Ilo och hennes två bröder Ianis och Ilas.

En kvinna som känner till ASIPAs arbete upptäckte Ines med sina hjälplösa små valpar en kall vinterdag. Hon ringde till hägnet och frågade om de kunde ta hand om den lilla familjen, eftersom de små valparna inte skulle ha en chans att överleva den extrema kylan.

Så hamnade Ilo med sina bröder och sin mamma i hägnet, där de nu får mat, värme och omtanke. Men ett hägn är inte en plats för en valp att växa upp i, och Ilo letar nu efter ett hem som kan ge henne all kärlek hon är värd.

Ilos mamma Ines är en liten hund, endast ca 30 cm hög. Vi kan inte veta exakt hur stora valparna blir, men vi tror inte att Ilo kommer att bli en stor hund. Hon älskar människorna hon möter och leker fint med sina bröder och de andra hundarna.

Blir du förälskad i ljuvligt söta Ilo och vill ge henne ett hem? Fyll i en intresseanmälan!