Georgie

Hemma Augusti 2022

Kastrerad hane, född januari 2022
Storlek: Valp som växer
Adoptionskostnad: 7700 kr

Georgies historia

En regnig kväll när Alina var på en tågstation norr om Cluj fick hon syn på en en liten tik med två skygga valpar. Alina försökte fånga in dem, men de sprang in och gömde sig på en gård och Alina fick inte tag på dem. Efter några dagar kom hon tillbaka till platsen och träffade då på mannen som bodde på gården. Han brukade ge hundarna mat, men det han gav dem var långt ifrån den näringsrika mat som valpar behöver. Hon fick också veta att mamman till valparna blivit påkörd av en bil för tre år sedan utan att hon fick komma till någon veterinär.

Alina bad mannen att få ta med den lilla familjen till hägnet för att försöka hitta familjer till dem, vilket han gärna gick med på. Så kom Georgie tillsammans med sin syster Georgia och mamma Sasha till hägnet.

Georgie är en valp som fortfarande växer, så vi vet inte hur stor han blir. Men mamma Sasha är en liten tjej på bara 6 kg, så sannolikt blir han inte en stor hund.

Georgie mår fint i hägnet och busar runt med sin syster och de andra valparna. Vill du ge blonde sötnosen Georgie ett hem? Skicka in en intresseanmälan!