Georgia

Hemma augusti 2022

Kastrerad tik, född januari 2022
Storlek: Valp som växer
Adoptionskostnad: 7700 kr

Georgias historia

En regnig kväll när Alina var på en tågstation norr om Cluj fick hon syn på en en liten tik med två skygga valpar. Alina försökte fånga in dem, men de sprang in och gömde sig på en gård och Alina fick inte tag på dem. Efter några dagar kom hon tillbaka till platsen och träffade då på mannen som bodde på gården. Han brukade ge hundarna mat, men det han gav dem var långt ifrån den näringsrika mat som valpar behöver. Hon fick också veta att mamman till valparna blivit påkörd av en bil för tre år sedan utan att hon fick komma till någon veterinär.

Alina bad mannen att få ta med den lilla familjen till hägnet för att försöka hitta familjer till dem, vilket han gärna gick med på. Så kom Georgia tillsammans med sin bror Georgie och mamma Sasha till hägnet.

Georgia är en valp som fortfarande växer, så vi vet inte hur stor hon blir. Men mamma Sasha är en liten tjej på bara 6 kg, så sannolikt blir hon inte en stor hund.

Georgia mår fint i hägnet och busar runt med sin bror och de andra valparna. Vill du ge söta Georgia ett hem? Skicka in en intresseanmälan!