Hera

Hemma Augusti 2022

Kastrerad tik, född sept 2021
Storlek: valp som växer
Adoptionskostnad: 7700 kr

Heras historia

Hera är en belgisk vallhund/malinois som kom som valp till en familj där det redan fanns en vuxen hund. Men den vuxna hunden var inte snäll mot Hera, och attackerade henne och terroriserade henne varje dag. Hera tvingades försvara sig och mådde mycket dåligt.

Ägarna tvingades inse att det aldrig skulle gå att ha hundarna tillsammans och kontaktade ASIPA för att fråga om de kunde ta henne och hitta ett nytt hem.

När våra vänner på ASIPA åkte för att hämta henne hittade de henne darrande med svansen mellan benen.

Bara några dagar efter att hon kom till hägnet där ingen mobbade henne började hon visa en helt annan sida. Hera är en smart, vänlig och lättillgänglig hund som tycker om både människor och andra hundar. Hon knyter snabbt an till de människor hon får uppmärksamhet och vänlighet av, och vi är övertygade om att hon kommer bli en fantastisk kompis till den som adopterar henne.

Vi kan inte garantera att Hera är en renrasig malinois, men vi ser att hon har drivet och arbetslusten som finns i rasen. Du som adopterar måste gilla ett aktivt liv med hundträning som stort intresse. Ser du Hera som din bästa träningskompis? Fyll i en intresseanmälan!