Bruno

Hemma oktober 2023

Kastrerad hane
Född: januari 2022
Storlek: ca 59-60 cm hög
Adoptionskostnad: 7700 kr
Finns i Grimslöv

Brunos historia

Efter 1 vecka i sitt hem här i Sverige så blev det dags för Bruno att hitta ett annat hem. Han hade turen att få komma till ett av våra fantastiska jourhem där han i dag bor i väntan på att få ett kärleksfullt föralltid hem.

Bruno beskrivs av sitt jourhem som en härlig kille som är lättlärd och som gillar alla han möter. Barn, män, kvinnor, Bruno gillar dom alla. Han älskar bli klappat/borstad  och gosa ner sig nära sin människa.

Bruno kan bo med andra hundar, han har ett tydligt och bra hundspråk. Bruno har inga rädslor för verken bilar, bussar etc, han trippar fint iväg på sina promenader. Bruno går fint och följsamt i koppel, men får han springa i en trädgård/hundrastgård, då är lyckan total.
Bruno är rumsren och är hemma själv med sin hundkompis utan problem. Han åker glatt med i bilen och tycker det är roligt att komma ut på äventyr.

Bruno är verkligen en lika härlig kille som det låter och vi är övertygad om att den som adopterar denna killen inte kommer ångra sig.

Vill ni adoptera Bruno och ge honom ett föralltidhem? Då är ni välkomna att skicka in en intresseanmälan till oss.

Efter ni är godkända av oss som adoptör kommer ni får prata med jourhemmet och om intresse för Bruno fortfarande finns efter samtalet kommer ett besök av killen bokas in.

Bruno är besiktigat i Sverige och fullt försäkrad i Svedea.

BRUNOS HISTORIA:

Bruno hade en gång för inte länge sedan en husse. Bruno och hans vän Cora bodde ihop med sin husse i ett hus han hyrde ute på landet. Om de två hundarna har bott inomhus vet vi inte, men vår gissning är att de fick bo utomhus och hade, förhoppningsvis, en hundkoja att krypa in i.

Brunos och Coras husse bestämde sig en dag för att flytta in till stan, Cluj, där han hade fått tag i en lägenhet. Bruno och hans vän var däremot inte välkomna att följa med och stängdes in i huset så de inte skulle följa efter sin ägare. I huset fanns varken mat eller vatten och hundarna kunde inte förstå varför de övergavs.

Hade det inte varit för att Alina fick höra om Bruno och Cora hade inte hundarna haft en chans att överleva. Alina ordnade självklart så de blev hämtade till ASIPA. Väl framme i hägnet fick hundarna mat, vatten, blev undersökta av veterinär och självklart vaccinerade.

Nu har Bruno bott ett tag i hägnet och har visat sig vara en mycket snäll hund som fungerar fint ihop med de andra hundarna och han är även mycket vänlig och snäll mot människor.

Nu letar Bruno efter ett kärleksfullt föralltidhem, ett hem där han blir älskad för den fantastiska hund han är och där han aldrig blir övergiven igen.

Vill du adoptera stilige Bruno? Då är du välkommen att skicka in en intresseanmälan till oss!