Francis

Hemma februari 2023

Kastrerad hane
Född våren 2021
Storlek: 48 cm
Adoptionskostnad: 7700 kr

Francis historia

Francis fick en oerhört tuff start i livet. Han hittades i augusti 2021 tillsammans med sina två syskon  Fifi och Figi i ett övergivet hus i Cluj Napoca. De var svaga och sjuka, fulla av Demodex och utan tillgång till mat och vatten.

Kvinnan som hittade valparna kontaktade vår veterinär Andra och bad om hjälp. Andra tog in dem till hägnet i Suceagu och gav dem all hjälp hon kunde. De badades med specialschampo för hudsjukdomen Demodex, de behandlades mot skabb och fick fiskolja och kosttillskott för huden.

Francis har nu hunnit växa till sig till en vacker unghund, och det är verkligen på tiden att han får flytta hem till sin riktiga familj som finns någonstans därute. Francis är en artig hane som ställer sig i kö för att få uppmärksamhet och kel när det kommer människor och han beskrivs som en trevlig hund på alla sätt och vis. Han kan bo tillsammans med andra hundar.

Även om livet i hägnet är tryggt med mat och vatten är det inget riktigt liv för ung hund. Francis letar nu efter den riktiga familj han förtjänar. Vill du ge Francis ett föralltidhem och ett riktigt hundliv? Fyll i en intresseanmälan.